Príprava:


Suroviny pre 4 osoby:
3 polievkové lyžice ostro kyslej pasty
1 lyžica rastlinného oleja
100g kuracie prsia filety nakrájané na plátky
880 ml (4 hrnčeky) vody alebo kuracieho vývaru
70 g nasekanej miešanej zeleniny
2 lyžice tapioky
2 lyžice vody
1 vajíčko
nasekanej zelenej cibuľky na ozdobu

Príprava: na panvici opražíme mäso, pridáme vodu alebo kurací vývar , ostro kyslú pastu a privedieme k varu, potom pridáme zeleninu, zmiešajte tapiokovú múku/škrob s 2 pol lyžicami vody a pridajte do polievky , polievku podusíme po dobu troch minút , potom primiešajte vajíčka do polievky . Podávajte horúce .

Skladovať max.5 dní od otvorenia v chlade

Komentáre (0)

Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky bez nastavenia Vášho prehliadača súhlasíte s ich používaním.